3 מתכונים בריאים ועשירים בקולגן

שייק ירוק

שייק ירוק, המכיל בתוכו ירקות ירוקים המומלצים מאוד היות והם מכילים בתוכם ויטמין C וסיבים תזונתיים ובכך מסייעים להגברת ייצור ופעילות הקולגן בגוף, קל מאוד להכנה, מעניק אנרגיה וניקוי פנימי ומתאים לכל שעות היום. הוא מכיל כ-200 קלוריות ומכיל בונוס! ניתן להכניס לתוכו את תוסף התזונה מבית הקולגן ובכך להגביר משמעותית את צריכת הקולגן וייצורו בגוף, ברמה האיכותית ביותר שניתן.

מצרכים

1/2 כוס תרד

4 עלי קייל או חסה

תפוח עץ

שתי כפות זרעי צ'יה

1/2 כוס חלב סויה/שקדים

אופן ההכנה

טוחנים את המצרכים בבלנדר ומוסיפים את תוסף התזונה מבית קולגן, מעבירים לכוס גדולה ושותים בהנאה ☺

 

ריבת תפוזים

ריבת תפוז הכי בריאה שתמצאו! פירות הדר ידועים בהרבה ויטמין C ולכן מומלץ לשלב אותם בחיי היום-יום שלכם. אם אתם אינכם אכלנים גדולים של פירות הדר באופן הטבעי שלהם, בטח תשמחו לראות את המתכון הבא לריבת תפוזים שמשתלבת בכל ארוחה וניתן להוסיף אליה את אבקת הקולגן, התוסף שיגביר באופן משמעותי ואיכותי את כמות הקולגן בגוף שלכם ואת קצב ייצורו. בתאבון!

מצרכים (כ-400 מ"ל כמות)

1 ק"ג תפוזים מקולפים

500 גרם סוכר לבן

ליבה של תפוח עץ (על מנת להסמיך את הריבה באופן טבעי)

תוסף תזונה קולגן

אופן ההכנה

חותכים את התפוזים ומערבבים בסיר עם סוכר. מניחים בצד לשעה. 

מחזירים את הסיר לאש גבוהה וכשהתערובת רותחת מנמיכים את האש ומניחים לעשרים דקות. מערבבים פנימה את ליבת התפוח ותוסף התזונה ומבשלים כארבעים דקות.

מעבירים לצנצנות ושומרים מספר ימים במקרר (הריבה טבעית לכן אין לה שימור ארוך).

 

דייסת שיבולת שועל

שיבולת שועל ידועה בז'אנר הדגנים כאחת המכילה בתוכה אבץ, חומר אשר בהחלט מסייע לייצור ופעילות איכותית של הקולגן בגוף שלו. לפניכם מתכון מהיר וקל במיוחד להכנת דייסת שיבולת שועל, ארוחה מהירה אשר לא מצריכה שום מאמץ. ניתן לשלב בה תוספות מגוונות לפי הטעם וכמובן להכניס לתוכה את תוסף התזונה קולגן אשר מסייע בהגברת פעילות הקולגן בגוף בייחוד כאשר הגוף שלנו מפסיק לייצר את הקולגן באופן טבעי ועצמאי. 

מצרכים

1/2 כוס שיבולת שועל מהירה

1,1/4 כוסות מים/חלב על כל סוגיו

קורט מלח

כמות קטנה של תוספות לפי הטעם (זרעי צ'יה, שוקולד, קינמון, קוקוס, פירות – מומלץ במיוחד פירות הדר!)

תוסף תזונה קולגן

אופן ההכנה

מרתיחים כשלוש דקות את אבקת שיבולת השועל, המים/החלב והמלח (ניתן על כיריים וניתן גם במיקרו כשתי דקות). כשמעט מתקרר, מוסיפים את אבקת הקולגן ומעבירים לקערה מפנקת. מפזרים את התוספות שאוהבים. בתאבון!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

פוסטים נוספים

3 מתכונים בריאים ועשירים בקולגן

3 מתכונים בריאים ועשירים בקולגן

שייק ירוק שייק ירוק, המכיל בתוכו ירקות ירוקים המומלצים מאוד היות והם מכילים בתוכם ויטמין C וסיבים תזונתיים ובכך מסייעים…
סקירת מחקרים ומאמרים לתועלות הקולגן

סקירת מחקרים ומאמרים לתועלות הקולגן

סקירת מחקרים ומאמרים לתועלות הקולגן קולגן הפפטיד עשוי לסייע בשיפור מבנה העור 114 נשים בגילאי 45-65 חולקו באקראי לקבלת תוסף…
מהו קולגן וכיצד הוא פועל?

מהו קולגן וכיצד הוא פועל?

מהו קולגן וכיצד הוא פועל? הקולגן הוא החלבון החשוב והנפוץ ביותר בגופנו. הוא מהווה 30% מכלל החלבונים בגוף ו-80% מהמשקל…